Koulutus­palvelut

Valokuvauskurssit, pienryhmäkoulutukset ja TunneKuva-työskentely oppilaitoksille, yhteisöille sekä firmoille

Tarjoan käyttöönne laaja-alaisesti erilaisia ryhmäkohtaisesti räätälöityjä kursseja. Olen opettanut mm. ammattikorkeakoulussa ja erilaisille pienryhmille sekä vetänyt erilaisia valokuvausaiheisia kursseja eri yhteisöille ja järjestöille. Minulla on myös kokemusta muista kädentaitokursseista sekä animaatio- että elokuvaopetuksesta. Tällä hetkellä olen taidekummina Lähde!-hankkeessa.

Valokuvauskurssit

Voit tilata kauttani valokuvauskurssin pienryhmällesi, koirakuvausoppia lemmikkikuvauksesta kiinnostuneille tai juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyn valokuvauskurssin. Voin opettaa kurssilla myös kuvankäsittelyä Photoshop- ja Lightroom-ohjelmilla.

Minun kauttani löytyy innokkuus ja oma suunta valokuvaukseen, voit opetella turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä kuvauksen alkeita tai perehtyä tarkemmin johonkin mielenkiinnon kohteeseen valokuvauksen maailmassa. Suunnittelen jokaisen kurssin yksilöllisesti, juuri ryhmän tarpeet huomioon ottaen.

TunneKuva-kurssit

Kehittelemäni TunneKuva-menetelmä avaa lukkiutuneita tunteita ja valokuvan avulla ihminen löytää selkeytystä minä-kuvalleen, parantaa itsetuntoa ja tietämystä. Kurssin avulla perehdytään omaan ja perheen historiaan kuvallisten tehtävien kanssa, löydetään yhdessä vahvuuksia sekä opitaan kuvankatsomisen keinoja. Kurssit soveltuvat eri yhteisöjen, oppilaitosten sekä ryhmien käyttöön.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, toteutetaan yhdessä juuri teidän tarpeillenne sopiva kurssi. Kerron mielelläni hinnottelusta ja kurssien sisällöstä.