Valokuvatuotteet ja viihde näppärästi netistä

Monet innokkaat valokuvaajat pitävät erilaisista valokuvatuotteista, joita on mahdollista valmistaa omista valokuvista. Nämä tuotteet ovat entistä helpommin ihan tavallisten kuluttajien ulottuvilla, sillä monet liikkeet tarjoavat tällaisia tuotteita netin kautta. Netti tarjoaa myös innokkaalle valokuvaajalle monenlaisia viihdepalveluita. Löydät tästä artikkelista hyviä vinkkejä näihin molempiin liittyen!

Valokuvatuotteet netistä

Netistä löytyvien liikkeiden kautta on mahdollista tilata monenlaisia valokuvatuotteita, jotka valmistetaan omien otoksiesi pohjalta. Tällaiset tuotteet ovat myös hyviä lahjaideoita. Anna vaikkapa rakkaallesi muki, johon on tulostettu kuva romanttisesta yhteisestä matkastanne etelän lämpöön tai ystävällesi T-paita, jossa on hänen rakas lemmikkinsä. Mahdollisuuksia on monia.

Ifolor on yksi liikkeistä, joka tarjoaa mahdollisuuden teettää omista valokuvista erilaisia tuotteita, kuten mukeja ja kuvajulisteita. Tarjolla on myös esimerkiksi kuvapalapelejä, valokuvasta valmistettuja hiirimattoja, lasinalusia, SIGG-juomapulloja, kuvatarroja, kehystettyjä kuvia ja pöytäkuvatelineitä. Mahdollisuudet ovat siis kovin moninaiset. Nämä tuotteet ovat myös hyviä lahjaideoita. Tuotteiden tilaaminen onnistuu näppärästi Ifolor-sovelluksen avulla. Sovellus toimii Android-laitteilla, iPhonelle ja iPadilla.

Viihdettä valokuvaajalle netistä

Vaikka valokuvaaminen on hauskaa, kaipaa innokkainkin valokuvaaja joskus vaihtelua. Tällöin netistä löytyvät erilaiset Slots io kolikkopelit ovat hyvä vaihtoehto, sillä niitä pääsee pelaamaan helposti ja ne on toteutettu niin visuaalisesti, että myös valokuvaajan silmä nauttii kasinopelien upeista grafiikoista. Lisäksi juuri näihin peleihin saa usein ilmaiskierroksia ja erilaisia bonuksia, jotka ovat tervetulleita pelaajalle, joka haluaa pelata ihan vain huvin vuoksi.

Jos haluat jakaa ottamiasi kuvia netin kautta muille ja kenties saada niistä jopa palautetta, kannattaa hyödyntää somen monia kanavia. Esimerkiksi Facebookissa ja Instagramissa kuvasi saavat näkyvyyttä. Voit myös kokeilla jakaa kuviasi Freeimages-sivuston kautta muiden käyttöön. Et tosin saa tällöin kuvista maksua, mutta ne voivat saada näkyvyyttä ja ilahduttaa muita.

Myös valokuvaaja voi heittäytyä hetkeksi vapaalle netistä löytyvien suoratoisto- ja e-kirjapalveluiden parissa. Suoratoistopalveluista löytyy monia sarjoja, elokuvia ja dokumentteja, jotka sivuavat valokuvauksen maailmaa, ja voivat siksi kiinnostaa erityisen paljon. Tällä hetkellä monet Disney-fanit odottavat jo kuumeisesti, että maailmalla suosittu Disney+-suoratoistopalvelu saapuisi vihdoin ja viimein Suomeen. Myös tästä palvelusta voi löytyä mielenkiintoista, valokuvaajan makuun sopivaa, katsottavaa!