Ifolorin monipuoliset kuvatuotteet

Puhuttaessa valokuvista ja erilaisista valokuvatuotteista tulee monelle ensimmäisenä mieleen Ifolor. Voisi jopa sanoa, että Ifolor on Kodakin kaltainen alan legenda! Tämä artikkeli tutustuttaa sinua Ifolorin monipuolisten kuvatuotteiden tarjoamiin mahdollisuuksiin. Tuotteita on helppo tilata suoraan netistä, joten ne ovat mukavia ja näppäriä lahjavaihtoehtoja.

Kuvamukeja

Ifolorin valikoimista löytyy kivoja kuvamukeja, joihin voi lisätä vaikkapa kuvan omasta lemmikistä tai romanttiselta lomamatkalta. Mukit ovat kivoja ja käytännöllisiä lahjoja vaikkapa omalle puolisolle tai lapselle. Mukit ovat korkeudeltaan 9,5 senttimetriä ja niiden halkaisija on 8 senttimetriä. Mukit on valmistettu korkealaatuisesta keramiikasta ja ne kestävät pesun astianpesukoneessa. Näihin mukeihin on mahdollista laittaa jopa 19,8 senttiä kertaa 8,6 senttiä kokoinen kuva. Mukin omalla kuvalla saa Ifolorilta alle kympillä, joten monien hyvin ominaisuuksiensa lisäksi muki on myös edullinen vaihtoehto!

SIGG-juomapulloja

SIGG-juomapullot ovat yksi Ifolorin käytännöllisimmistä kuvatuotteista. Nämä pullot eivät vuoda ja niihin voi laittaa myös juomia, jotka sisältävät hiilihappoa. Pullojen valmistusmateriaali on kevyttä ja BPA-vapaata. Kivalla kuvalla varustettu pullo ilahduttaa esimerkiksi päiväkodin aloittavaa lasta tai runsaasti lemmikkinsä kanssa ulkoilevaa koiranomistajaa. SIGG-juomapullon saa Ifolorilta alle 30 eurolla, eli se on hieman valokuvamukia kalliimpi vaihtoehto, mutta edelleen melko edullinen valinta.

Valokuvalasinalusia

Omista valokuvista on mahdollista teettää myös lasinalusia. Ifolorin lasinaluset ovat kooltaan 9,6 senttimetriä kertaa 9,6 senttimetriä neliöitä. Niiden paksuus on 4 millimetriä. Lasinalusia on mahdollista tilata Ifolorilta setteinä. Yksi setti sisältää 4 taikka 8 lasinalusta. Lasinalusten mukana Ifolor toimittaa tyylikkään säilytyskotelon.

Suojakuoret kännykkään

Kännykkää suojaavat kuoret omalla valokuvalla ovat erityisen persoonallinen valinta. Ifolorilta löytyy vaihtoehtoja tiettyihin Samsung- ja iPhone-malleihin. Kannattaakin varmistaa Ifolorin omalta sivulta, löytyykö kuoria juuri sinun, ystäväsi tai perheenjäsenesi puhelimeen. Kuoren pinta on mahdollista valita kiiltävänä tai mattana. Kuori maksaa Ifolorilla noin 20 euroa, eli tämä on melko edullinen tapa piristää oman, perheenjäsenen tai ystävän puhelimen ilmettä!

Valokuvahiirimatto

Moni meistä käyttää tietokonetta erittäin paljon. Tästä syystä hiirimatto onkin monessa kodissa erityisen tärkeä väline ja mikäpä olisikaan mukavampaa kuin saada hiirimatto, jossa on itselle erityisen mielekäs ja tärkeä kuva vaikkapa omasta lemmikistä. Ifolorilta on mahdollista tilata hiirimatto valitsemallasi valokuvalla noin 10 eurolla.