Lahjaksi lemmikin kuvia

Jos mietit lahjaa lemmikin omistajalle, harkitse kuvatuotteita, jotka voidaan valmistaa lemmikin kuvasta. Tällaiset lahjat lämmittävät lemmikin omistajan mieltä ja ovat kiva tapa muistaa vaikkapa läheistä ystävää tai perheenjäsentä, jolle lemmikki on yksi perheenjäsen muiden joukossa. Mahdollisuuksia on monia, joten päätimme esitellä tässä artikkelissa niistä muutaman.

Lemmikkimuki

Lemmikin kuva painettuna kahvi- tai teemukiin on kiva vaihtoehto. Näin lemmikki on omalla tavallaan mukana jo aamupalapöydässä ja halutessaan sen omistaja voi jopa ottaa mukin mukaan vaikka töihin.

SIGG-juomapullo

SIGG-juomapullo on toinen erinomainen vaihtoehto. Se on käyttökelpoinen ja hyödyllinen lahja. Valitse pulloon erityisen hyvä kuva lemmikistä ja aloita uniikin lahjan tilaaminen. Tällainen juomapullo on kiva lahjaidea myös lapselle. Päiväkotiin, kouluun tai harrastuksiin tulee välillä ottaa mukaan oma juomapullo. Tällaisissa tilanteissa omalla lemmikin kuvalla varustettu pullo erottuu näppärästi joukosta ja on lapselle erityisen mieleinen vaihtoehto. Mieluisasta tuotteesta lapsi pitää yleensä tavallista parempaa huolta.

Pullo on näppärä ottaa mukaan vaikkapa yhteiselle lenkille koirakaverin kanssa, sillä se ei vuoda. Siihen voi laittaa myös hiilihapollisia juomia. Tämän lisäksi SIGG-juomapullon materiaali on niin kevyttä, että se kulkee näppärästi ja helposti mukana. Kaiken lisäksi SIGG-juomapullon materiaalit ovat BPA-vapaita.

Esimerkiksi Ifolorin verkkokaupasta on mahdollista tilata tällainen SIGG-juomapullo lemmikin valokuvalla. SIGG-juomapullo lemmikin kuvalla maksaa Ifolorilla noin 25–30 euroa.

Lemmikkikuvatarrat

Jos lahjansaaja on lapsi, ovat kuvatarrat oman lemmikin kuvista mukava lahjaidea. Valitse tarroihin erityisen söpö kuva lapsen lemmikistä ja varmista, että valitsemasi tarrat kiinnittyvät hyvin erilaisiin materiaaleihin.

Suojakuoret puhelimeen

Lemmikin kuvalla varustetut suorakuoret puhelimeen ovat kiva lahjaidea. Tämän lahjan kohdalla sinun tulee kuitenkin tietää tarkasti, mitä mallia lahjan saajan puhelin on eikä kuoria välttämättä ole saatavilla ihan kaikkiin puhelinmalleihin.

Lemmikkipalapeli

Lemmikin valokuvasta on mahdollista valmistaa myös palapeli. Tämä on kiva idea lemmikin omistavalle lapselle, joka tykkää palapelien kokoamisesta. On erityisen jännittävää rakentaa pala palalta kuvaa, josta paljastuu oma rakas lemmikki!

Hiirimatto lemmikin kuvalla

Paljon tietokonetta käyttävä lemmikin omistaja ilahtuu näyttävästä hiirimatosta, jonka kuva-aiheena on oma lemmikki! Tämä käyttökelpoinen lahja ei voi mennä pieleen!